Välkommen till din kiropraktor i Stockholm

Sök lediga tider online här eller boka via telefon och sms0736 555 318

Ord. Pris: 600 kr
Paketpris: 1500 kr för 3 behandlingar

Helgtider går endast att boka via telefon.

Boka online här

Nackspärr

Har du fått plötslig smärta? Har du en viktig händelse i ditt liv men fått nackspärr? Var lugn, boka akuttid nu och behandla din nackspärr idag.

Nackspärr, ont i nacken, är en plötslig smärta och stelhet i nacken som gör att man får svårigheter att vrida på huvudet. Nackspärr kan uppkomma i de mest alldagliga situationer utan förvarning. Det är bra att gå till en kiropraktor för att få sin nackspärr behandlad. Nackspärr har vanligtvis sitt ursprung i låsningar i nackens facettleder och en kiropraktorbehandling ger ofta mycket bra resultat.

Har du fått ryggskott?

Med kiropraktisk behandling kan man minska smärtan under läkningsprocessen av ryggskott. Läs mer om ryggskott

Behandling av nackspärr

Kiropraktisk behandling kan få smärtan att försvinna och få nacken att fungera som vanligt igen. Många människor som vet att de har återkommande nackproblem besöker en kiropraktor regelbundet för att lösa upp mindre låsningar i nacken innan besvären blir akuta. På så vis kan man också slippa onödigt lidande.

Barn kan få nackspärr

Tänk också på att även barn kan få nackspärr. Det uppstår ofta i samband med virusinfektioner och är vanligtvis ofarligt, men det kan likväl vara en god idé att gå till en kiropraktor för en bedömning.

Kontakta mig härFyll i alla fält Skicka

Tack för ditt meddelande! Jag svarar så fort jag kan. Du kan även skicka ett sms till 0736 555 318 för snabbare svar.